FOLLOW | DASHBOARD
//Random Awesome
Redha :')

Monday, 13 February 2012 01:14 | 0 Note

Tipu kalau aku cakap aku tak sayang kau, mestilah aku sayang. Tipu kalau aku cakap aku tak jealous, mestilah aku jealous :'( Weh? Kau tahu takkk? Aku sebenar nyeeee sayangggg kauuuu. Kau jee yg tak tahuuu tuhhh :') Okayyy? First, kau IM aku kau ckp IMISSYOU. Pehhh, tersenyum melangit aku time tuhhh :'p Hahaha x'D Aku pongg rinduuu sesangat dekat kau weh! Hmmmm, sorry. Internet aku slow gila time tuh, so kite tak boleh IM. Hmmmm, aku stalk kau punya profile. Tersentap doh aku tengok relay kau dengan diaaaaaaaaaaaaa! Allah je tahu betapa sedihh sangat hatii aku nih weh! Bapakkk rasa nak nangis pongg adaaa :'( Sabar jelah. Kau bukannya aku punya dah kan :') Kalau kau happy aku pongg aku k? Imissyouuuu :* kbye!


Older Post | Newer Post

Entry Author Scream



Assalamualikum, nama kita Suri.
I'm 16 years old.
Do read my unprivate diaries.
Thanks ♥

The Credits

Skin by :Awny|Aina
Background:photobucket
Pictures :Weheartit | photobucket